Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2024 році Укрпошта створить мережу вантажних відділень Новини компаній

Реклама

Національний поштовий оператор "Укрпошта" створює власну мережу вантажних відділень. У 2024 році в обласних центах планується відкрити 41 таке відділення. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Аналізуючи запити клієнтів і партнерів та попит на послуги, компанія вирішила запровадити проєкт вантажних відділень, які б зосереджувалися на прийманні та видачі відправлень. Жодних черг, зумовлених сплатою комунальних чи будь-яких інших рахунків та отриманням пенсій, - лише швидкість та якість. Нововведення передусім позбавить зайвих клопотів українських підприємців, обсяги відправлень яких значні», - наголошується у повідомленні.

Як зазначається, у вантажних відділеннях доступні такі послуги: надсилання й відправлення посилок (по Україні та світу) вагою до 30 кг з максимальною стороною 200 см; післяплата за товари; купівля упаковки.

Також передбачається фронт-лінія для приймання дрібних відправлень та рампа з можливістю під'їзду 5- й 10-тонних вантажівок.

У перспективі Укрпошта розглядає можливість підвищення вагових критеріїв або роботу без вагових обмежень.

Наразі вже переформатовано у вантажні 13 відділень у Харкові, Одесі, Хмельницькому та Чернівцях, що розташовані на базарах. Впродовж поточного року буде відкрито 41 нове вантажне відділення в обласних центрах країни.

Наголошується, що компанія зважатиме на потреби українського бізнесу, тож мережа вантажних відділень згодом охопить і інші ключові міста країни з чисельністю населення більше 80 тисяч.

Підприємці слідкують за змінами з LIGA360. Це рішення дозволяє моніторити всі важливі фактори, що можуть впливати на діяльність компанії. Слідкуйте за законодавчими змінами, реєстраційними змінами компаній, згадками в ЗМІ. Відчуйте повний контроль інформації з LIGA360.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини