Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування виставив на продаж активи банків на 2,4 млрд грн

Реклама

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж активи 9 банків на загальну суму 2,4 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба фонду.

«Цього тижня (29 січня - 02 лютого) у системі Прозорро.Продажі запланований продаж активів 9 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 2 402,8 млн грн», - зазначається у повідомленні.

Із них на суму 1 863,0 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами, на суму 489,2 млн грн - об'єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби, на суму 50,5 млн грн - дебіторська заборгованість перед банками.

Серед банків, активи яких виставлені на продаж: ПАТ «Златобанк», АТ «Мегабанк», ПАТ «Промінвестбанк», ПАТ «АКБ «Капітал», АТ «Айбокс Банк», АТ «МР Банк», АТ «Банк Форвард», АТ «АКБ «Конкорд», ПАТ «ЧБРР».

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини