Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА та “Укрнафта” досягли компромісу щодо заправок Glusco Новини компаній

Реклама

ПАТ “Укрнафта”, управитель арештованих АЗС колаборанта Віктора Медведчука Glusco, перерахувало до бюджету 21 млн грн, про це повідомили в АРМА.

Таким чином, підприємство виконало умови договору управління та переказало до державного бюджету України гарантовані платежі за декілька місяців.

Обидві сторони досягли компромісу, і від цього виграла державна скарбниця та, відповідно, держава та народ України, - прокоментувала очільниця АРМА Олена Дума. - АРМА та ПАТ “Укрнафта” спільно розблокували шлях для ефективного управління майном колаборанта Віктора Медведчука, чиї активи відтепер зміцнюватимуть українську державність, а не руйнуватимуть її”.

Відповідно, АРМА відкликало свою ініціативу перед Кабінетом Міністрів України розірвати з "Укрнафта" договір управління мережею заправок Glusco.

Також сторони підписали спільну заявку на концентрацію на адресу АМКУ. Після отримання згоди цього державного органу менеджер активів Glusco зможе розпочати фактичне управління численними АЗС, сплачувати податки та створювати робочі місця.

Нагадаємо, раніше АРМА заявляло, що ініціюватиме відбір нового управителя мережею Glusco через свідоме відхилення Укрнафтою пропозицій підписати акти приймання-передачі активів АЗК.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі проваження чи участь в тендерах. Замовте презентацію LIGA360:Керівник за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини