Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ викрило мережу з продажу підробленого спортивного взуття: вилучено майно на 140 млн грн

Реклама

Територіальне управління БЕБ в Одеській області викрило мережу з продажу підробленого взуття та вилучило понад 100 тис. пар кросівок, які продавались під виглядом відомих брендів спортивних товарів. Про це повідомляє пресслужба бюро.

Детективи встановили «підприємицю», яка створила розгалужену мережу торговельних точок продажу контрафакту на Одещині. «Брендові» кросівки оптом та в роздріб продавались на ринках та у торгових центрах Одеси та області, а також в інтернет-магазинах. Така незаконна діяльність здійснювалась понад десять років.

Правоохоронці провели 7 обшуків у місцях зберігання і реалізації фальсифікованого спортивного взуття та вилучили майна майже на 140 млн грн. Це товари, транспортний засіб, банківські картки, чорнові записи, копії установчих документів, поштові накладні, комп'ютерну техніку та готівку, отриману від незаконної діяльності.

Підставою для розслідування стало звернення представників трьох світових марок спортивних товарів, які повідомили про продаж в регіоні підробленої продукції.

Реалізація фальсифікату завдала компаніям матеріальної шкоди в особливо великих розмірах.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини