Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони запрошує рітейлерів брати участь у тендерах на постачання харчів для ЗСУ

Реклама

У Міноборони презентували роздрібним мережам нову архітектуру закупівель продуктів харчування, яка стартує з 1 квітня 2024 року.

У зустрічі взяли участь заступники Міністра оборони Дмитро Кліменков, Юрій Джигир, Віталій Половенко, гендиректор «Державного оператора тилу» Арсен Жумаділов, а також представники 12 роздрібних мереж.

«Нам потрібен однаковий стандарт якості. Від Ужгорода до Куп'янська, від Чернігова до Херсона. Мережі супермаркетів можуть його забезпечити, бо вони розбудували свої компанії на конкурентному ринку, шукаючи рішення, підбираючи найкращі інструменти, будуючи стратегії, - зазначив Дмитро Кліменков. - Тому для Міноборони важливо залучити роздрібні мережі до поставок харчування для ЗСУ. Ми відкриті до співпраці з рітейлерами як локального, так і національного рівня».

Головна задача запропонованої моделі - залучити чесний бізнес до безперервного та якісного харчування бійців. Постачання від мереж - один із елементів нової архітектури, яка також включає поставки напряму від виробників та залучення професійних логістичних партнерів. 

Дмитро Кліменков раніше розповів виданню Forbes про деталі роботи нової структури закупівель для ЗСУ. Нова система працює з 1 грудня 2023 року та розроблена за принципами НАТО. Тепер вона складаєтья з двох рівнів: на першому рівні - Департамент політики закупівель Міноборони, на другому - два новостворених держпідприємства, які безпосередньо займатимуться закупівлями: «Агенція закупівель у сфері оборони» (ДП «Державний оператор тилу») та «Агенція оборонних закупівель». 

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.   

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини