Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Велика Британія продовжила безмитну торгівлю з Україною до 2029 року

Реклама

Велика Британія й Україна продовжать угоди про скасування ввізних мит і тарифних квот у торгівлі до 2029 року, повідомляється на сайті британського уряду.

Угода передбачає продовження безмитної торгівлі на всі товари на п'ять років, за винятком яєць і птиці, які будуть продовжені на два роки, до 2026

"Поряд з Угодою про цифрову торгівлю, яка спрямована на посилення електронної комерції між нашими країнами, це розширення розширить можливості для українського бізнесу в ключових секторах, таких як олія, зерно та інші сільськогосподарські продукти", - зазначив Вільям Бейн, керівник відділу торговельної політики Британських торгово-промислових палат.

Велика Британія була першою країною, яка скасувала мита на всю торгівлю з Україною. У травні 2022 року Велика Британія скасувала всі тарифи згідно з Угодою про вільну торгівлю між Великою Британією та Україною до березня 2024 року. За цим прецедентом послідували подібні ініціативи з боку ЄС та інших партнерів.

Державний міністр Великої Британії з питань торговельної політики Грег Хендс сьогодні офіційно підпише угоду про продовження заходів лібералізації з першим віце-прем'єр-міністром України - Міністром економічного розвитку і торгівлі Юлією Свириденко на віртуальній церемонії.

Працюєте з клієнтами або партнерами з Великобританії? Мінімізуйте ризики з українським рішенням LIGA360. Перевіряйте достовірність реєстраційних відомостей, достовірність юридичної адреси, інформацію про засновників компанії та керівників, зв'язки компанії. Замовляйте LIGA360 на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини