Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування виставив на продаж активи "Златобанку"

Реклама

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж активи ПАТ «Златобанк» на загальну суму 1,6 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба фонду.

«Черговий аукціон із продажу пулу активів ПАТ «Златобанк» заплановано у системі Прозорро.Продажі на 15 лютого. Частина активів, включених до складу лоту №GL3N125446, перебуває в заставі Національного банку України. При цьому деякі контрагенти, а отже і активи, пов'язані між собою та з акціонерами АТ «Златобанк», - зазначається у повідомленні.

До складу лоту увійшли частка корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ «Торгово-Логістичний Комплекс «Арктика» в розмірі 21.05%; дебіторська заборгованість та права вимоги і майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб'єктами господарювання і фізичними особами.

Загальна заборгованість за включеними до складу пулу договорами складає понад 16 млрд грн. Забезпеченням за кредитами виступають об'єкти житлової, комерційної нерухомості та земельні ділянки, а також два літаки. Крім того у забезпечення виконання зобов'язань перед банком оформлено майнові права на частку в статутному капіталі юридичних осіб, в т.ч. одного з позичальників та фінансова порука.

Включені до складу лоту активи до цього вже неодноразово виставлялися на індивідуальні торги, але не знайшли своїх покупців.

Початкова ціна лоту -1,59 млрд грн. Продаж здійснюватиметься за голландським аукціоном.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини