Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

На наступному тижні польські фермери готуються заблокувати усі пункти пропуску на кордоні з Україною

Реклама

Польські фермери мають намір 20 лютого заблокувати усі пункти пропуску на кордоні з Україною. Про це повідомляється на сайті Незалежної самоврядної профспілки фермерів "Солідарність".

«20 лютого, у рамках 30-денного загального страйку фермерів, ми оголошуємо, що всі акції протесту будуть спрямовані на повну блокаду усіх прикордонних переходів між Польщею та Україною та акціях протесту на місцях», - наголошується у повідомленні.

У "Солідарності" додали, що будуть заблоковані не лише прикордонні переходи, але й вузли зв'язку та під'їзди до перевантажувальних залізничних станцій і морських портів.

Нагадуємо, 9 лютого польські фермери відновили акцію протесту. Вони виступають не лише проти неконтрольованого надходження товарів з України, але й проти правил ЄС, пов'язаних з Європейським зеленим курсом.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини