Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українці зможуть отримувати грошові перекази в злотих через ПриватБанк

Реклама

ПриватБанк та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM відкрили можливість відправки до України переказів у польских злотих (PLN) через систему PrivatMoney, повідомили у ПриватБанку.
Тепер щоб відправити гроші з Польщі рідним та друзям до України, більше не треба обмінювати злоті на іншу валюту. Отримати переказ у ПриватБанку можна як у гривні на власний рахунок чи картку, так і в польських злотих на валютний рахунок злотих (PLN ) клієнта.
Щоб надіслати до України грошовий переказ у злотих через ZEN.COM та PrivatMoney, треба мати активний рахунок у додатку ZEN.COM, вибрати валюту переказу PLN, вказати ім'я та прізвище отримувача та номер картки/рахунку IBAN в гривні або номер рахунку IBAN у злотих в ПриватБанку та перевірити, щоб у розділі «Тип переказу» було зазначено PrivatMoney.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини