Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Альпарі банк" припиняє банківську діяльність

Реклама

АТ "Альпарі банк", який є найменшим банком в Україні, припиняє здійснення банківської діяльності. Про це повідомляє пресслужба установи.

«12.12.2023 Єдиний акціонер АТ «Альпарі банк» прийняв рішення № 6/2023 припинити здійснення банківської діяльності без припинення юридичної особи та затвердити План припинення. План припинення здійснення банківської діяльності АТ «Альпари банк» погоджений рішенням НБУ № 495-рш від 28.12.2023», - зазначається у повідомленні.

У зв'язку з цим банк скорочує надання окремих банківських послуг, визначених в частині третій статті 47 Закону «Про банки і банківську діяльність», а саме:

  • залучення коштів та банківських металів, що підлягають поверненню, від необмеженого кола осіб;

  • надання коштів та банківських металів у кредит за рахунок залучених у вклади (депозити), у тому числі на поточні рахунки, коштів та банківських металів від власного імені, на власних умовах та на власний ризик (крім здійснення операцій з придбання депозитних сертифікатів Національного банку України).

«Оскільки наша банківська установа знаходиться в процедурі припинення здійснення банківської діяльності без припинення юридичної особи, надання банківських послуг на даний час обмежене. Існуючі рахунки поступово закриваються, нові рахунки будь-яким клієнтам не відкриваються», - додали у пресслужбі установи.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини