Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування виставив на продаж галузевий сільськогосподарський пул

Реклама

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж галузевий сільськогосподарський пул із агрокомплексами, житловою нерухомістю та дитячим табором у заставі. Про це повідомляється у пресрелізі фонду.

Аукціон відбудеться 7 березня у системі Прозорро.Продажі.

Спільною ознакою об'єднаних у пул активів є КВЕД боржника - сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство.

До складу лоту увійшли активи трьох банків - ПАТ «Промінвестбанк», АТ «МР Банк», АТ «Мегабанк», а саме: права вимоги та майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб'єктами господарювання і фізичними особами, та дебіторська заборгованість суб'єктів господарювання.

Загальна сума заборгованості за договорами сягає 616,5 млн грн, із них 336,1 млн грн - за договорами АТ «Мегабанк», 154,4 млн грн - за активами ПАТ «Промінвестбанк», та майже 126,0 млн грн - за активами АТ «МР Банк».

Кожен актив, включений до складу лоту, щонайменше 4 рази виставлявся на індивідуальний продаж, але не був реалізований.

У забезпечення виконання зобов'язань за кредитними договорами перед банками оформлено сільськогосподарську техніку, обладнання, зерно пшениці та соняшнику, транспортні засоби, фінансову поруку, земельні ділянки, житлову та комерційну нерухомість.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини