Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

На Закарпатті відкрили новий митний термінал

Реклама

На Закарпатті біля пункту пропуску «Тиса», який знаходиться на кордоні з Румунуєю, відкрили новий митний термінал. Про це інформує Закарпатська митниця.

«З метою створення належних умов для здійснення митного оформлення товарів суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності Закарпатською митницею за підтримки Державної митної служби України та за погодженням Міністерства фінансів України утворено нове місце прибуття на території сервісної зони «Тиса», - зазначається у повідомленні.

Новий термінал знаходиться в селі Соломоново Ужгородського району та працює щоденно з 09-00 до 21-00. Одночасна максимальна кількість транспортних засобів становить 250 - 300 одиниць.

У Закарпатській митниці наголосили, що зручне розташування терміналу на початку траси міжнародного значення Чоп - Київ (200 метрів від КПП Чоп - Загонь) створює додаткові можливості для суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності організовувати нові та поліпшувати існуючі логістичні маршрути після митного оформлення.

Фото: Закарпатська митниця.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини