Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент США оголосив про понад 500 нових санкцій проти росії

Реклама

Напередодні дворічної річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну Президент США Джо Байден оголосив про запровадження Сполученими Штатами понад 500 нових санкцій проти рф за її триваючу війну проти України та смерть російського опозиційного політика Олексія Навального. Про це йдеться у його заяві, оприлюдненій Білим домом.

«Сьогодні я оголошую про понад 500 нових санкцій проти Росії за її триваючу загарбницьку війну проти України та за смерть Олексія Навального, який був сміливим антикорупційним активістом і лідером опозиції Путіна. Ці санкції стосуватимуться осіб, пов'язаних із ув'язненням Навального, а також російського фінансового сектору, військово-промислової бази, мереж постачання та осіб, які ухиляються від санкцій на багатьох континентах», - наголосив Президент США.

Байден додав, що США також накладають нові експортні обмеження на майже 100 підприємств, а також вживають заходів щодо подальшого скорочення доходів, які росія отримує від експорту енергоносіїв.

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини