Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з'явиться державна програма кешбеку

Реклама

Уряд планує розробити програму "Український кешбек", яка передбачатиме повернення частини грошей за купівлю вироблених в Україні товарів та послуг. Про це на презентації програми "Зроблено в Україні" сказав Президент Володимир Зеленський, передає liga.net.

"Ми повинні зробити все можливе, щоб якнайбільше українських підприємств змогли зберегти й масштабувати свою роботу. І я доручив Кабміну розробити кілька практичних кроків. Зокрема, розробляється програма Українського кешбеку. Коли за купівлю визначених типів зроблених в Україні товарів та послуг громадяни України зможуть отримати повернення частини коштів на спеціальну картку", - повідомив Президент.

Програма має запрацювати до кінця 2024 року.

Президент наголосив, що у діяльності платформи «Зроблено в Україні» братимуть участь усі необхідні представники виконавчої та законодавчої гілок державної влади, і вже розпочато діалог з багатьох питань, які хвилюють бізнес.

На переконання Володимира Зеленського, необхідно узгодити сучасний моральний договір між суспільством та бізнесом, між державою та бізнесом.

Міністр економіки Юлії Свириденко також розповіла, що кешбек буде передбачений й для бізнесу: "Ми відновлюємо програму компенсації на сільгосптехніку - 25%. З другої половини року ми будемо працювати над тим, щоб розширити кешбек на інші види техніки - комунальну, спеціальну, транспорт".

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 26 січня підписав Укази про створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану  та Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні"

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини