Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українські технологічні компанії можуть отримати гранти на розвиток бізнесу до $50 000

Реклама

Український фонд стартапів і Western NIS Enterprise Fund запускають Грантову програму підтримки українських технологічних компаній. Про це йдеться на сайті УФС.

Ініціатива спрямована на активний розвиток інновацій, економічне підсилення країни та підвищення глобальної конкурентоспроможності українських проєктів. У рамках програми планується виділити загальну суму 2.5 мільйони доларів США на підтримку перспективних українських компаній на стадіях pre-seed та seed.

Програма надасть можливість отримати грант до 25 000 доларів США для проєктів на стадії Pre-seed та до 50 000 доларів США - на стадії Seed. Свого часу схожою можливістю скористалися такі стартапи як Esper Bionics, Upswot, Finmap, Zeely, Mate Academy, Harmix, а сьогодні ці компанії відомі у всьому світі.

Орієнтовно планується профінансувати 74 команди, з яких:

  • на стадії pre-seed з загальною сумою до 25 000 доларів США - 48;

  • на стадії seed з загальною сумою до 50 000 доларів США - 26.

Термін реалізації програми: до 31 грудня 2025 року.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

До участі в Грантовій програмі допускаються заявники, що сумарно відповідають наступним критеріям:

  • зареєстровані у встановленому законом порядку суб'єкти підприємницької діяльності, що здійснюють діяльність, спрямовану на отримання прибутку та/або досягнення соціального ефекту;

  • відсутність інвестицій, грантових коштів або державної допомоги, що перевищують 500 000 доларів США в еквіваленті за весь період діяльності;

  • сукупний дохід не перевищує 500 000 доларів США в еквіваленті станом на дату подачі заявки за останній рік діяльності;

  • заявник фактично не перебуває і не здійснює діяльність на тимчасово окупованих рф територіях України, а також не входить в санкційний список та не є об'єктом спеціальних обмежень (санкцій) відповідно до законів України.

До участі не допускаються:

  • проєкти, які були профінансовані в рамках Грантових програм BRAVE1 та ініціативи “Seeds of Bravery” від Європейської інноваційної ради;

  • заявники, які виготовляють/створюють обладнання, матеріали, продукцію, товари та/або інші вироби військового призначення.

Довідково:
Український фонд стартапів спільно з Western NIS Enterprise Fund об'єднують зусилля, щоб забезпечити підтримку та розвиток стартап-екосистеми в Україні через Грантову програму підтримки проєктів. Ця програма надає фінансову підтримку та ресурси для українських технологічних компаній з проєктами на ранніх стадіях для стимулювання їхнього росту та розвитку. УФС є відповідальним за керування та впровадження даної грантової програми, а Western NIS Enterprise Fund виступає фінансовим партнером, сприяючи успішній реалізації програми.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини