Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Dragon Capital запускає першу чергу індустріального парку у Львові Новини компаній

Реклама

Інвестиційна компанія Dragon Capital ввела в експлуатацію першу чергу індустріального парку М10 Lviv Industrial Park - складського комплексу класу А площею 14 400 кв.м. Про це повідомляє пресслужба компанії.

М10 Lviv Industrial Park розташований у промисловій зоні Львова Рясне-2, на трасі М10, на відстані 60 км від КПП «Краковець» на кордоні з Польщею. Територія парку охоплює площу 23,5 га та складається із 6 ділянок, спланованих під складські та виробничі приміщення загальною площею 140 тис. кв.м.

Як зазначається, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю засвідчила відповідність проєктній документації та готовність до експлуатації першої черги індустріального парку, яка має площу 14 400 кв.м.

«Статус індустріального парку надає його резидентам можливість отримати особливі преференції у вигляді податкових пільг, а сертифікація за міжнародними стандартами зеленого будівництва BREEAM підтвердить енергоефективність, економічність та екологічність будівлі», - наголошується у повідомленні.

У компанії нагадали, що у 2023 році ЄБРР інвестував у проєкт $5,5 млн, а загальний обсяг інвестицій організації у M10 Lviv Industrial Park складе до $24,5 млн.

Також Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Світового банку (MIGA) застрахувало проєкт від військових ризиків на 10 років на суму інвестицій у розмірі $9,2 млн.

Подальший розвиток проєкту індустріального парку М10 передбачає будівництво складських комплексів у форматі build-to-suit (проєктування та будівництво об'єкта під замовника).

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини