Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Сінево Україна" заявила, що може зупинити роботу через арешт головного офісу

Реклама

Європейська мережа медичних лабораторій "Сінево Україна" офіційно заявляє про арешт, накладений на будівлю головного офісу і центральної лабораторії, що призведе до повної зупинки роботи мережі лабораторій в Україні, повідомила пресслужба компанії.

У "Сінево" повідомили, що без послуг лабораторної діагностики залишаться близько 300 тисяч пацієнтів щомісяця. В тому числі ті, хто обслуговується мережею на безоплатній основі:

- пацієнти по програмі мед. гарантій НСЗУ,

- бійці Сил ТрО ЗСУ,

- пацієнти інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова,

- пацієнти центру протезування та реабілітації Superhumans Center та інші.

"В результаті протиправних дій ДБР, бюджет воюючої країни втратить сотні мільйонів гривень податків і зборів (за 2023 рік ми сплатили більше 310 млн грн), більше ніж 2300 співробітників компанії стануть безробітними, а інвестиційному іміджу України буде нанесена непоправна шкода", - підкреслили у компанії.

"Сінево Україна" закликає ДБР та органи влади до якнайшвидшого вирішення питання у правовому полі, та скасування незаконного арешту будівлі лабораторії.

За версією ДБР, власником будівлі, де зараз знаходиться Сінево, ще у 2016 році було державне підприємство УкрНДІНП "Масма". Службові особи Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Фонду державного майна України та УкрНДІНП "Масма" здійснили розтрату державного майна, зловживаючи своїм службовим становищем. Зазначені особи в період протягом 2016-2021 років, використовуючи підроблені документи, вчинили незаконні дії по виведенню з державної власності майна в особливо великих розмірах, а на Лінкмікс Холдінгс Лімітед його зареєстрували 21 березня 2016 року на підставі підробленого договору купівлі-продажу від 2010 року. З рішенням суду можна ознайомитися за посиланням

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини