Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ попередило незаконне відшкодування 71 млн грн ПДВ будівельному підприємству

Реклама

Територіальне управління Бюро економічної безпеки у місті Києві виявило будівельне підприємство, що безпідставно сформувало 71 млн грн від'ємного значення ПДВ. Таким чином компанія планувала отримати відшкодування з бюджету. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Зазначається, що підприємство вже заявило про відшкодування 20 млн грн податку. Однак під час проведення дослідження аналітики БЕБ встановили низку ризиків, що могли вплинути на суму такого відшкодування. Зокрема компанія не відобразила у повному обсязі отриманий дохід від реалізації нерухомості.

Теруправління звернулось до Головного управління ДПС у місті Києві з рекомендаційним листом із відомостями про виявлені ризики.

За результатами позапланової перевірки податківці склали відповідний акт та відмовили зазначеному підприємству в бюджетному відшкодуванні. Також підприємству анулювали суму від'ємного значення податку на додану вартість.

Таким чином було упереджено незаконне відшкодування ПДВ з бюджету на суму понад 71 млн грн.

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини