Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" запустило нову потужну свердловину

Реклама

АТ "Укргазвидобування" запустило нову потужну свердловину, яка дає близько 400 тис. куб. м газу на добу. Це вже четверта високодебітна свердловина, запущена у 2024 році, повідомляє пресслужба Групи Нафтогаз.

«Навіть серед високодебітних свердловин цей об'єкт є одним із найпродуктивніших. Це результат ефективної та злагодженої роботи великої команди Групи Нафтогаз на всіх етапах - від проектування до буріння та введення в експлуатацію», - наголосив керівник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Зазначається, що ідея запуску цієї свердловини належить команді розробників Українського науково-дослідного інституту природних газів, які змогли правильно оцінити залишковий потенціал старого родовища, вдало визначити ділянку для закладання свердловини та довели високу перспективність буріння в цій зоні.

Під час роботи також було встановлено добовий рекорд проходки однією бригадою - за 24 години вона пробурила 905 метрів. Свердловину вдалось закінчити на 30% швидше, ніж передбачено проєктом - всього за 105 днів.

Нагадуємо, що у січні 2024 року «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію нову свердловину з дебітом 250 тис. куб. м газу на добу, а у лютому запустило ще дві свердловини з сумарним дебітом 550 тис. куб. м на добу.

Фото з сайту Групи Нафтогаз.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини