Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування виставив на продаж пул іпотечних кредитів трьох банків

Реклама

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж пул іпотечних кредитів трьох банків. Про це повідомляється на сайті фонду.

«21 березня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «Мегабанк», АТ «МР Банк» та ПАТ «Промінвестбанк», що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. До складу виставленого на торги пулу (лот GL3N225744) увійшли права вимоги за кредитними договорами, забезпечені іпотекою, та пов'язані з ними активи», - йдеться у повідомленні.

На торги виставлено права вимоги за 54 кредитними договорами АТ «Мегабанк» (загальна заборгованість складає 71,5 млн грн), 34 кредитними договорами АТ «МР Банк» (загальна заборгованість - 2 012,3 млн грн), 2 кредитними договорами ПАТ «Промінвестбанк» (загальна заборгованість - 1,5 млн грн).

95% від суми виставленого на торги кредитного портфелю складають кредити, видані в іноземній валюті (долари США та євро), решта - в гривні. 99% портфелю - кредити, видані до 2013 року.

Початкова ціна лоту - 77,9 млн грн.

Усі активи, об'єднані у пул, раніше виставлялися на торги як індивідуально, так у складі лоту, однак не знайшли своїх покупців.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини