Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Завод "Оболонь" купить дві артезіанські свердловини за 41,6 млн грн Новини компаній

Реклама

Завод "Оболонь" купить дві нові артезіанські свердловини в Олександрії. Про це повідомляє Liga.net із посиланням на дані у системі "Prozorro.Продажі".

Так, 7 березня компанія виграла аукціон за право протягом 20 років видобувати воду з двох артезіанських свердловин Польового родовища питних вод в Олександрії, запропонувавши за спеціальний дозвіл на користування надрами 41,6 млн грн.

Водозабір ділянки Польового родовища, який виставлявся на аукціон, складається з двох свердловин: №0627А та №0629А завглибшки 115 м та 96 м відповідно. Їх сумарний дебіт становить 240 куб. м на добу.

Свердловини розташовані на земельній ділянці, яка перебуває в оренді ПрАТ "Оболонь". На ній вже є три свердловини: №6456 та №0629 завглибшки 29,0 м та 34,5 м відповідно, а також №0627 завглибшки 73,0 м, балансові запаси складають 640 куб. м на добу.

На виробничому комплексі в Олександрії ПрАТ "Оболонь" виробляє безалкогольні та слабоалкогольні напої, а також займається переробленням пластикових пляшок у бандажну стрічку та ПЕТф-преформи.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь в тендерах. Замовте презентацію LIGA360:Керівник за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини