Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін заборонив передачу у власність та нецільове використання земель Каховського водосховища

Реклама

Кабінет Міністрів заборонив передачу у власність та зміну цільового призначення ділянок на землях Каховського водосховища. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Заборонено, з метою запобігання нецільовому використанню земель, які займало Каховське водосховище, та створення умов для подальшого відновлення Каховського водосховища, яке тимчасово спрацьоване внаслідок збройної агресії РФ проти України, на період воєнного стану та протягом п'яти років після його припинення чи скасування формування, передачу у власність або користування та зміну цільового призначення земельних ділянок на землях, які займало Каховське водосховище», - написав Мельничук.

Дозволяється передачі у користування та зміна цільового призначення земельних ділянок лише з метою подальшого відновлення Каховського водосховища та будівництва гідротехнічних споруд.

Держгеокадастру доручено забезпечити створення та відображення на картографічній основі Держземкадастру у вигляді інформаційного шару відомостей про землі, які займало Каховське водосховище.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини