Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антимонопольний комітет надав "Укрнафті" дозволи на концентрацію активів Glusco

Реклама

Антимонопольний комітет надав ПАТ «Укрнафта» дозволи на концентрацію активів у вигляді набуття в управління часток у статутних капіталах 18 суб'єктів господарювання Групи «Глуско». Відповідне рішення АМКУ ухвалив на засіданні 14 березня, повідомляє його пресслужба.

«Оскільки концентрації не призводять до монополізації чи суттєвого обмеження конкуренції на товарних ринках України, Комітет надав відповідні дозволи ПАТ «Укрнафта» на концентрації шляхом набуття в управління активів Групи «Глуско», а саме часток в статутних капіталах ТОВ «Глуско Рітейл», ПП «НРО», ДП «Блізнєци», ТОВ «Глуско Україна», ТОВ «Авіаційна паливна заправна компанія», ТОВ «Трансбуд», ТОВ «Каскад-Агросервіс», ТОВ «Газ-Груп», ТОВ «Юкон», ТОВ «Тиса», ТОВ «Торгово-фінансова компанія «Європа ЛТД», ТОВ «УТН-Центр», ТОВ «Л.Б.П.», ПП «Трейд Нафта Комплект», ТОВ «Роксолана», СУН ТОВ «Кершер», ДП «Добробут» Компанії «Глуско Енерджі Менеджмент Компані Лімітед», ПП «Каскад», що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищих органах управління товариств та підприємств», - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, на початку лютого 2024 року "Укрнафта" перерахувала до державного бюджету 21 млн грн в якості гарантованих платежів за управління мережею автозаправних станцій Glusco. Тоді ж сторони підписали спільну заявку на концентрацію на адресу АМКУ. Детальніше про це читайте тут.

Усі джерела інформації для вашої роботи - в новому рішенні LIGA360 PRO. Доступ до найповнішої бази законодавства, судових рішень і інструментів перевірки контрагентів. Дізнайтесь більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини