Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укртелеком" підвищив тарифи на фіксований зв’язок та оптичний інтернет

Реклама

Найбільший український оператор фіксованого зв'язку АТ "Укртелеком" з 1 березня підвищив плату за оптичний інтернет і фіксовану телефонію для домашніх користувачів. Про це повідомив генеральний директор АТ «Укртелеком» в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

"Максимальне підняття для оптичного інтернету становить 50 грн (у місячній платіжці домогосподарства - ред.). Для фіксованої телефонії оплата зросла на 30 грн. Підвищення вже відбулося з 1 березня 2024 року для домашніх користувачів", - уточнив Юрій Курмаз.

За його словами, у 2024 році заплановано лише один етап підвищення цін.

Водночас гендиректор "Укртелекому" не виключив, що може знадобитись ще одне підняття тарифів.

«Рішення про те, чи знадобиться ще одне підвищення, залежатиме від ринкових обставин у першому півріччі», - зазначив Курмаз.

АТ "Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні. Значну частину його клієнтів становлять держоргани, навчальні, адміністративні установи й медичні заклади, аварійні служби. Компанія також є провайдером швидкісного фіксованого інтернету, що має найширше покриття.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини