Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє оновлена Методика оцінки майна

Реклама

Кабінет Міністрів постановою від 8 березня 2024 року № 272 вніс зміни до Методики оцінки майна.

Зазначеною постановою Методику оцінки майна приведено у відповідність до вимог Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використання земель сільськогосподарського призначення державної власності».

Документом розширено сферу застосування Методики. Відтепер вона стосуватиметься правовідносин, пов'язаних із проведенням оцінки майна державних, комунальних підприємств, що вноситься до статутного капіталу господарського товариства під час їх реорганізації шляхом перетворення в господарські товариства.

Також згідно із змінами до Методики встановлюється порядок оцінки майна з урахуванням обмеження щодо внесення земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності до статутного капіталу господарського товариства, утвореного шляхом перетворення державного підприємства.

Постанова набрала чинності 12 березня 2024 року.

За матеріалами Фонду держмайна.

Legal Solution - аналіз законодавства й практика правозастосування для кожного фахівця. Знайдіть нормативні документи, досліджуйте правові питання та звіряйтеся з експертами. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини