Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд гарантування виставив на продаж «галузевий пул» кредитів із нерухомістю у заставі

Реклама

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж черговий «галузевий пул» кредитів із нерухомістю у заставі. Про це повідомляє пресслужба фонду.

Аукціон відбудеться 10 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі за голландською моделлю.

До складу виставленого на торги лоту увійшли права вимоги за кредитними договорами, укладеними з юридичними особами, та дебіторська заборгованість , що перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк».

Спільна ознака виставлених на торги активів - КВЕД боржника (переробна промисловість). Загальна заборгованість за включеними до складу пулу активами складає понад 13,3 млрд грн.

Виконання зобов'язань перед банком за кредитами, що виставлено на продаж у складі пулу, забезпечено, зокрема, нерухомістю та устаткуванням кондитерського виробництва у м. Дніпрі, а саме: адміністративно-побутовий корпус загальною площею 6 450,1 кв м, трансформаторна підстанція і головний корпус загальною площею 29 232,9 кв м, холодильно-компресорна будівля загальною площею 1 711,4 кв м, приміщення підготовчого відділення загальною площею 453,0 кв м, вагові, склад, градирні, масложироуловлювач, електро- та автонавантажувачі, обладнання харчової промисловості у різному технічному стані та інше рухоме та нерухоме майно.

Крім того, у заставі за кредитами, що виставляються у складі пулу, товари, транспорт, майнові права, фінансова порука тощо.

Кожен з активів, включених до складу лоту, 4 рази виставлявся на індивідуальний продаж у системі Prozorro.Продажі, але так і не були реалізовані.

Початкова ціна лоту - 1,3 млрд грн

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини