Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрошуємо на щорічний Міжнародний "COMPLIANCE & ANTI-FRAUD FORUM – 2024"

25 березня 2024, 15:22
73
0
Автор:
Реклама

Компанія ”Business-Format Group” рада запросити вас взяти участь у щорічному Міжнародному «COMPLIANCE & ANTI-FRAUD FORUM - 2024», який цього року пройде у Києві в готелі Mercure Kyiv Congress! Формат проведення Форуму ОФЛАЙН+ОНЛАЙН.

Нові виклики, антикорупційний комплаєнс, клієнтоорієнтованість, стрес-менеджмент, взаємодія Комплаєнс офіцерів, Керівників юридичних служб та спеціалістів Anti-Fraud, а також багато іншого стануть предметом обговорення на Форумі цього року!

Цього року Форум традиційно збере для професійного спілкування та обміну досвідом 100+ Керівників Служб Compliance та запобігання корупції, Anti-Fraud та корпоративній безпеці, внутрішнього контролю та управлінню ризиками, а також Керівників юридичних департаментів Компаній та Банків. Також до участі у Форумі також зможуть приєднатись ONLINE учасники з інших країн!

ЩО ЦІКАВОГО ВАС ЧЕКАЄ НА ФОРУМІ ЦЬОГО РОКУ:

  • ГОЛОВНІ ТЕМИ - Інноваційні підходи Anti-Fraud та міжнародні стандарти Compliance. Нові виклики та майбутні тренди, стрес-менеджмент та ефективна взаємодія Compliance & Legal & Anti-Fraud, а також багато іншого стануть предметом обговорення на Форумі цього року!

  • ГОЛОВНИЙ АКЦЕНТ - Як управляти майбутнім та контролювати сьогодення? Провідні експерти у сфері протидії шахрайству та запобігання корупції поділяться з вами своїми практичними кейсами, інсайтами та рекомендаціями!

  • ДІЛОВА ПРОГРАМА + НЕТВОРКІНГ. Ваш день на Конференції буде наповнений не тільки практичними кейсами, новаціями, гарячими дискусіями, прогнозами на майбутнє, а й душевним спілкуванням у колі колег! По завершенні Форуму - Сертифікат про участь у Конференції із підтвердженням CPE-годин!

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на нашому Форумі та впевнені, що ваш досвід та знання будуть цінним внеском до обговорення цих важливих тем! Реєструйтеся прямо зараз на нашому сайті та до зустрічі на Конференції!

Організатор - Компанія «Business-Format Group» Контакти по всім питанням: tel:+380 675627668 (Viber, Telegram, Whatsapp), tel: +38 066 966 57 99 office@business-format.com.ua. Актуальна програма і онлайн-реєстрація на нашому сайті: www.business-format.com.ua

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини