Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін оприлюднив середні зарплати держслужбовців

Реклама

Мінфін розробив і оприлюднив дашборд щодо оплати праці та чисельності працівників державних органів, місцевих держадміністрацій і органів судової влади у січні 2024 року.

Дашборд буде оновлюватись щомісяця та дозволяє побачити середні заробітні плати працівників у державних органах на рівні посад.

Зокрема, найбільшу середню зарплату - 68 900 грн отримують працівники НКРЄКП, за ними йдуть працівники Антимонопольного комітету з середньою зарплатою 67 100 грн, на третьому місці -  секретаріат уряду, які в середньому отримують 57 900 грн. 

Джерело: Мінфін

Одночасно з цією реформою Мінфін вдосконалює програмні продукти, які використовуються у сфері публічних фінансів. Так, за допомогою автоматизованої інформаційної системи онлайн-взаємодії з розпорядниками коштів державного бюджету (АІС «ГРК-ВЕБ») з початку цього року Мінфін отримав можливість автоматизувати процеси отримання даних від розпорядників бюджетних коштів. Зокрема, це стосується отримання даних від ГРК щодо фактичних витрат на оплату праці для ретельного та всебічного аналізу.

Ознайомитися з детальною інформацією щодо оплати праці в державних органах, місцевих держадміністраціях та органах судової влади можна за посиланням

Як державному службовцю зручно ознайомитись із правовою картиною дня та контролювати зміни? LIGA360:Органи влади надасть інструменти для моніторингу законодавства та судової практики, дозволить автоматично аналізувати великі обсяги документів. Більше переваг за посиланням.  

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини