Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нововолинський ремонтно-механічний завод виставлено на продаж за 51 млн грн

Реклама

Фонд держмайна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс державного підприємства «Нововолинський ремонтно-механічний завод». Онлайн-аукціон відбудеться 16 квітня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» зі стартовою ціною - 51 млн гривень (без урахування ПДВ). Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

«Це - свіжа пропозиція від Фонду, яка може виявитися ідеальним об'єктом для старту нового бізнесу або релокації діючого. Адже інвестор отримує доступ до готового виробничого середовища», - наголосив Голова ФДМУ Віталій Коваль.

До єдиного майнового комплексу заводу входять 32 одиниці нерухомого майна загальною площею майже 9,3 тис. кв. м, серед яких: виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди, гаражі, трансформаторні підстанції, кемпінги та інше. Об'єкти знаходиться у місті Нововолинськ та селищі Шацьк. Також у складі ДП «Нововолинський ремонтно-механічний завод» земельні ділянки загальною площею 3,9 га, 4 транспортні засоби та спецтехніка.

Основним видом діяльності заводу було виробництво машин та устаткування для добувної промисловості та будівництва, а також ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення.

Новий інвестор майна повинен протягом шести місяців забезпечити погашення заборгованості із заробітної плати та перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу права власності. Ще однією умовою аукціону є недопущення звільнення працівників.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об?єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини