Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правки щодо бронювання військовозобов'язаних із зарплатами від 35 тис. грн відхилили - депутат

Реклама

Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки відхилив правки щодо бронювання військовозобов'язаних, які отримують певну зарплатню та сплачують податки. Про це у коментарі LIGA.net розповів нардеп, член профільного комітету Ігор Копитін.

За словами Копитіна, правки були відхилені "навіть без обговорення".

"Метою законопроєкту є встановлення соціально справедливої мобілізації. Фактичною суттю таких правок став би принцип "війна для бідних". А це неприпустимо!" - наголосив нардеп.

Копитін зауважив, що в комітеті відбувається попередній розгляд.

"Можливо, у сесійній залі Верховної Ради під час другого читання автори цих правок зможуть ініціювати їх врахування", - додав він.

Нагадаємо, раніше в Уряді анонсували, що рівень зарплати та сплати податків стане критерієм бронювання працівників для бізнесу. Народний депутат Олексій Гончаренко повідомляв, що розглядається можливість для бронювання для тих, хто отримує заробітну плату у розмірі від 35 тис. грн,  сплачує понад 6,3 тис грн ПДФО і понад 7,7 тис грн ЄСВ.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Детальніше про проєкт щодо мобілізації читайте тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини