Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фармацевтична компанія "Фармак" купила польську Symphar Новини компаній

Реклама

Міжнародний офіс «Фармак» завершив придбання польської фармацевтичної компанії Symphar, ставши її 100% власником. Про це повідомляє пресслужба "Фармак".

Як зазначається, це придбанням збільшує частку ринку «Фармак» та зміцнює позицію компанії у сегментах діабетології, нервової системи та жіночого здоров'я в ЄС.

«Угода є результатом ретельної підготовки та оцінки різних варіантів на польському ринку. Придбаний бізнес повністю відповідає вимогам законодавства та високим етичним і корпоративним стандартам «Фармак», - наголосили у компанії.

Закриття угоди відбулося після виконання її умов та відповідних регуляторних процедур.

Фармацевтична компанія «Фармак» працює з акцентом на дослідження і розробку, виробництво, глобальні продажі і маркетинг генеричних лікарських засобів. Компанія має власні виробничі та R&D потужності в Україні та Іспанії, а також 10 комерційних офісів в різних регіонах світу, включаючи Україну, Польщу, Чехію, Словаччину, Центральну Азію, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Близький Схід та Західну Європу.

Symphar - польська фармацевтична маркетингова компанія з офісом у Варшаві. Її команда з 90 професіоналів працює з понад 50 продуктами у галузях діабетології, гінекології, психіатрії та неврології. У 2023 році Symphar досягла доходу у понад 22 млн євро в результаті тривалого періоду стабільного та прибуткового зростання.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини