Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк почне надавати гарантії українським імпортерам продукції зі Швеції

Реклама

ПриватБанк надаватиме гарантії українським імпортерам продукції з Швеції через шведське експортно-кредитне агентство (EKN), інформує пресслужба держбанку.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, клієнти, що імпортують товари зі Швеції, за потреби зможуть отримати у ПриватБанку акредитив або гарантії зі страхуванням ризиків шведським експортно-кредитним агентством (EKN). Це сприятиме збільшенню можливостей для імпорту товарів першої необхідності зі Швеції задля відновлення та економічного розвитку бізнесу.
Нещодавно шведський уряд ухвалив положення про спеціальні експортні кредитні гарантії для України, якими займатиметься EKN. Постанова набирає чинності з 1 квітня 2024 року.

Спеціальні експортні кредитні гарантії роблять інвестиції в Україну простішими та менш ризикованими для шведських компаній.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини