Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ оновив план перевірок з питань фінмоніторингу та вимог валютного та санкційного законодавства на 2024 рік

Реклама

Нацбанк вніс зміни до плану виїзних перевірок з питань фінансового моніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства на 2024 рік.

Зокрема, з плану виїзних перевірок виключено ПТ "ЛОМБАРД "ФІНАНС" ЗА УЧАСТЮ ТОВ "ІТМ МАРКЕТ" ТА ТОВ "І-КОМПАНІ" у зв'язку з анулюванням ліцензії на діяльність та включено ПТ "ЛОМБАРД ДОНКРЕДИТ ТОВ "ІНТЕР-РІЕЛТІ" І КОМПАНІЯ".
Отже, у 2024 році передбачені виїзні перевірки з питань фінансового моніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства:

банків:

  • у I кварталі -  АТ КБ "ПриватБанк", АТ "РВС БАНК";

  • у II кварталі - АТ "ОТП БАНК", АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО";

  • у III кварталі - АТ "КРИСТАЛБАНК", АТ "АБ "РАДАБАНК";

  • у IV кварталі -  ПАТ "БАНК ВОСТОК". 

Слідкуєте за оновленнями у банківській сфері? Ця новинка для вас

небанківських установ: 

Річний план оприлюднюється згідно з вимогами пункту 11 розділу II Положення про порядок організації та здійснення нагляду у сфері фінансового моніторингу, валютного нагляду, нагляду з питань реалізації і моніторингу ефективності персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 червня 2020 року № 90.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини