Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Функціонал КРАІЛ можуть передати Мінцифри

Реклама

Як ми повідомляли раніше, у Раді планують якнайшвидше винести на розгляд законопроєкт про ліквідацію Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ).

Вже завтра, 4 квітня, Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики збирається розглянути нову версію законопроєкту про ліквідацію КРАІЛ. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Функціонал Комісії передадуть Мінцифрі.

"Це буде зроблено на основі двох законів: урядового і мого. Тобто буде варіант доопрацьований 9256-д. Також туди увійдуть норми по посиленню покарання за незаконну рекламу, систему онлайн-моніторингу і інше", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, в Раді наразі зареєстровано два законопроєкти щодо ліквідації КРАІЛ - № 9256 та альтернативний № 9256-1. Альтернативний проєкт відрізняється лише моментом набрання чинності. Необхідною умовою для набрання чинності даним законопроєктом є введення в експлуатацію Державної системи онлайн-моніторингу, йдеться у пояснювальній записці.

Як впливає певна норма закону на вашу бізнес-діяльність? Відповідь надасть Legal Solution. Знаходьте пов'язану аналітику та довідкову інформацію для будь-якого закону. Більше переваг за посиланням.

Економте до 50% на преміум-рішеннях LIGA 360 для юриста та бухгалтера. Детальніше за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини