Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна планує виставити на приватизацію ТРЦ "Ocean Plaza" за 1,65 млрд грн

Реклама

Фонд держмайна провів перше засідання аукціонної комісії з продажу державної частки розміром 66,65% у статутному капіталі ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь» (ТРЦ «Ocean Plaza»). Стартову вартість активу встановлено на рівні 1,65 млрд грн. Про це повідомляєпресслужба ФДМУ.

«Державна частка в статутному капіталі буде виставлена на електронний аукціон з умовами через систему Прозорро.ПРОДАЖІ. Стартова ціна, встановлена аукціонною комісією, становить 1 651 633 236 грн», - зазначається у повідомленні.

Оскільки ця частка є об'єктом великої приватизації, стартова ціна та умови її продажу мають бути затверджені Кабінетом Міністрів. Фонд державного майна має підготувати та внести на розгляд Уряду узгоджений проєкт відповідного рішення.
Дата проведення аукціону з продажу частки буде встановлена одразу після затвердження стартової ціни та умов продажу об'єкта.

Довідково:

У березні 2023 року рішенням Вищого антикорупційного суду було стягнуто у державну власність частку розміром 66,65% у статутному капіталі ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь», якому належить ТРЦ «Ocean Plaza», у підсанкційних російських олігархів Аркадія та Ігоря Ротенбергів.

Розпорядженням КМ від 09 червня 2023 р. № 507-р зазначений актив був переданий в управління Фонду держмайна з метою подальшої приватизації.
За пропозицією ФДМУ та згідно з розпорядженням Уряду від 05 січня 2024 року № 8-р державна частка розміром 66,65% у статутному капіталі ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь» включена до переліку об'єктів великої приватизації державної власності.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини