Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова пошта зменшила тариф на для бізнесу, який користується послугами складської логістики Новини компаній

Реклама

Нова пошта зменшила на 5% тариф на доставку по всій країні для будь-якого бізнесу, який вирішив скористатися послугами складської логістики від компанії. Про це повідомила пресслужба НП.

Щоб скористатися зниженим тарифом на доставку, потрібно стати бізнес-партнером Нової пошти та підписати договір на послуги фулфілменту. Це зберігання товарів, обробка та пакування замовлень, а також доставка у будь-яке місце, зручне для клієнта. 

Крім того, запроваджено низку нововведень у фулфілменті: 

  • фулфілмент-склади розміщуються прямо на сортувальних терміналах.

"Тобто відтепер зберігання товарів та обробка замовлень відбувається на тій самій локації, що і сортування відправлень. Це скорочує час на обробку та вдвічі пришвидшує доставку до клієнта. Зараз ми маємо три таких центри - два у Києві та один у Львові", - зазначили у пресслужбі. 

  • фулфілмент-склади працюватимуть цілодобово. Тобто тепер не тільки приймання, а й обробка та відправлення замовлень відбуватиметься 24/7.

Не пропустіть жодної важливої зміни ваших партнерів та конкурентів. Налаштуйте розширений моніторинг на ІТ-платформі LIGA360, та отримуйте сповіщення про зміни ЄДР, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Замовте презентацію LIGA360 для керівників таюристів прямо сьогодні. 

Економте до 50% на преміум-рішеннях LIGA 360 для юриста та бухгалтера. Детальніше за посиланням. 

Нагадаємо, NovaPay планує запустити кредитні лінії для малого та середнього бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини