Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

18 квітня можливі обмеження електропостачання для бізнесу і промисловості - Укренерго

Реклама

Сьогодні, 18 квітня, з 8:00 до 22:00 можуть бути застосовані контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності). Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

«Необхідність обмеження енергопостачання - наслідок російських масованих ракетних і дронових атак на українські електростанції. Через похолодання в Україні зросло споживання електроенергії. В енергосистемі виник дефіцит потужності», - пояснюють у компанії.

Зазначається, що такі обмеження будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств по всіх регіонах України.

Обсяг обмежень незначний. Вони не застосовуватимуться для об'єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

«Укренерго» просить всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію, а промисловість - максимально залучати імпорт електроенергії.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини