Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії Новини компаній

Реклама

Українська логістична компанія «Нова пошта» відкрила перше відділення в Іспанії. Про це повідомляє її пресслужба.

Як зазначається, Іспанія стала 12 європейською країною, у якій у компанії з'явилось своє відділення.

Перше відділення Nova Post відкрилось в Барселоні.

Найближчим часом відкриється ще одне відділення в Барселоні, а впродовж року компанія планує активно розвивати мережу точок сервісу видачі посилок разом із партнерами.

«Плануємо відкрити по 5-6 пунктів видачі у кожному місті уздовж узбережжя: від Барселони, Валенсії, Аліканте, до Мурсії, Малаги і Естепони, а також у столиці - Мадриді",- розповів СЕО Nova Post в Іспанії Олександр Павловський.

Вартість доставки з України в Іспанію у відділення складає: для документів до 1 кг - 1000 грн; для посилок до 2 кг - 1050 грн; для посилок до 10 кг - 1700 грн; для посилок до 30 кг - 3000 грн; для вантажів від 30 до 1 000 кг - 120 грн за кожен кілограм.

Термін доставки з України - від 8 днів.

Також у травні почне працювати адресне обслуговування - кур'єром можна буде відправити та доставити вантажі до 1000 кг на будь-яку адресу в Іспанії. Доставка кур'єром сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг, або +120 грн за кожні 100 кг.

Читайте також: Нова пошта виходить на ринок генерації електроенергії

Не пропустіть жодної важливої зміни ваших партнерів та конкурентів. Налаштуйте розширений моніторинг на ІТ-платформі LIGA360, та отримуйте сповіщення про зміни ЄДР, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Замовте презентацію LIGA360 для керівників таюристів прямо сьогодні. 

У квітні діє спеціальна пропозиція на преміум-рішення LIGA 360. Отримайте максимум переваг для юриста чи бухгалтера - економте до 50% вартості тарифу. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини