Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця впровадила єдине цифрове вікно для вантажних перевезень

Реклама

Укрзалізниця завершила впровадження єдиного цифрового вікна для клієнтів, що здійснюють вантажні перевезення. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«До єдиного цифрового вікна для роботи клієнтів з вантажних перевезень «е.Портал УЗ-Карго» вже приєдналося близько 2 тисяч замовників послуг та 5 тисяч користувачів. З 1 липня Укрзалізниця припиняє роботу системи «АС Клієнт УЗ», яка використовувалася вантажовласниками з 2011 року дотепер», - йдеться у повідомленні.

В компанії наголосили, що «е.Портал УЗ-Карго» є більш сучасною та зручною альтернативою програмного продукту «АС Клієнт УЗ». Тут користувачі мають доступ до електронних сервісів для організації перевезень вантажів, можуть отримувати інші послуги, пов'язані з ними, а також інформацію про події та зміни.

Також «е.Портал УЗ-Карго» надає можливість проведення спрощеної процедури укладання різних типів договорів, погодження замовлень на перевезення та інші супутні послуги, обміну електронними документами та даними щодо послуг з організації перевезень, у тому числі при вирішенні спірних питань, що виникли у процесі виконання перевезень та проведення розрахунків за них.

Крім того, «е.Портал УЗ-Карго» має сучасні засоби захисту інформації від несанкціонованих втручань у роботу системи та інших спроб зламу.

В УЗ звернули увагу, що інші сервіси, зокрема АРМ Вантажовідправника, і робота у власних системах користувачів послуг через сервер модуля узгодження працюватимуть й надалі.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини