Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФДМУ вперше виставив на приватизацію санкційний завод

Реклама

Фонд держмайна затвердив стартову ціну заводу "ПентоПак" у сумі 203,7 млн грн. Лот для приватизації цього активу буде опубліковано в системі «Прозорро.Продажі». Онлайн-аукціон заплановано на 31 травня.

Завод забезпечує повний цикл виробництва упаковки для продуктів м'ясопереробної галузі. «ПентоПак» виготовляє багатошарову синтетичну термоусадкову оболонку, застосовуючи передові технології. Зокрема, високоякісний друк ультрафіолетовими, водними та спиртовими фарбами.

Серед клієнтів підприємства - знані українські бренди, такі як «Рудь», «Глобино», «М'ясна гільдія», а також замовники з більш ніж 30 країн світу.

Підприємство зберегло 193 робочих місця, не має заборгованості із заробітної плати та перед бюджетом. Компанія планує модернізацію виробництва та вихід на нові ринки пакувальних матеріалів для молочної промисловості, переробки риби та упаковки кормів для тварин.

«Це надзвичайно привабливий інвестиційний актив, - наголосив Голова ФДМУ Віталій Коваль. - Мова йде не просто про виробничі потужності, а про налагоджений прибутковий бізнес у перспективному сегменті харчової індустрії. Новий власник отримує всі можливості для подальшого зростання та розвитку».

ФДМУ отримав 100% акцій «ПентоПак» у лютому за рішенням ВАКС про конфіскацію майна Саввіді. Останній має тісні зв'язки з керівництвом рф та надає підтримку окупаційній владі на тимчасово захоплених територіях України.

Впевнись, що контрагент не співпрацює з рф та рб. Шукай детальне досьє компаній у LIGA360. Замов систему прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини