Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Від системи «Шлях» відключили 12 перевізників, водії яких не повернулися до України

Реклама

12 перевізників відключено від системи «Шлях» за системне порушення військовозобов'язаними правил перетину державного кордону.

Відповідне рішення ухвалила Комісія з питань припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Державної служби з безпеки на транспорті, повідомляє прес-служба Укртрансбезпеки.

Зазначається, що перевізники відключені від системи строком на три місяці.

«За матеріалами Державної прикордонної служби України, вказані перевізники у період дії воєнного стану були причетні до організації каналів переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Особи, яким було організовано виїзд за межі України в якості водіїв автомобільного транспорту, упродовж 60 днів не повернулися в Україну, чим порушили встановлені правила перетину державного кордону», - йдеться у повідомленні.

Крім того, на розгляд Комісії подано ще десятки фактів зловживань із внесення даних у Систему. Після перевірки інформації щодо кожного випадку буде ухвалено рішення.

Дізнайся більше про повноваження Укртрансбезпеки в LIGA360: види перевірок, чим вони загрожують, як оскаржити та інші практичні рекомендації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини