Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватизація "ПентоПак": ФДМУ вирішив не змінювати керівництво на заводі

Реклама

Як ми повідомляли раніше Фонд держмайна запланував на 31 травня онлайн-аукціон з приватизації заводу "ПентоПак". Стартова ціна - 203,7 млн грн. Лот для приватизації цього активу буде опубліковано в системі «Прозорро.Продажі».

Фонд державного майна в коментарі LIGA.net повідомив, що менеджмент російсько-грецького олігарха Івана Саввіді і далі керуватиме націоналізованим заводом "ПентоПак", поки його не приватизують.

Після конфіскації його керівником залишається Владлен Лозовий, який очолював підприємство за російських власників.

Бенефіціаром в реєстрах і далі є дружина Івана Саввіді. У Фонді держмайна пояснили, що запис в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб про попереднього бенефіціарного власника не перепона для розміщення повідомлення про продаж. Зміна власника - це частина процесу підготовки об?єкта до аукціону. Суд дозволив його змінити, зараз ФДМУ чекає на ухвалу, щоб почати діяти. Зміни планують внести протягом наступних двох тижнів, зазначили в LIGA.net.

Діяльність менеджменту, який дістався державі від Саввіді, чиновники ФДМУ оцінюють позитивно.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь в тендерах. Замовте презентацію LIGA360:Керівник за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини