Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" запустило дві нові високодебітні свердловини

Реклама

АТ "Укргазвидобування", що входить до групи «Нафтогаз», ввело в експлуатацію дві нові високодебітні свердловини на одному із найглибших родовищ на сході України. Сумарно вони дають 390 тис. куб. м газу на добу: 270 тис. куб. м та 120 тис. куб. м. Про це повідомляє пресслужба групи «Нафтогаз».

Зазначається, що свердловини пробурили на одному родовищі, на одному пласті та майже одночасно, тому їх називають «близнючками». Також вони мають відносно однакову глибину - 6 км 200 м та 6 км 225 м.

"Раніше буріння таких свердловин тривало від двох до трьох років. Ці ж були готові за 8 місяців. Лише системно покращуючи технологічні процеси, ми даємо кращий результат та посилюємо енергетичну стійкість України», - зазначив голова "Нафтогазу" Олексій Чернишов. 

Загалом з початку року "Укргазвидобування" ввело в експлуатацію вже сім нових високопродуктивних свердловин з урахуванням свердловин-близнючок.

Фото з сайту групи "Нафтогаз".

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини