Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні повністю скасували сертифікацію фахівців ринків капіталу

Реклама

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку повністю скасувала свої нормативні акти про сертифікацію фахівців. Про це повідомляє пресслужба НКЦПФР.

Відтепер працівникам всіх професійних учасників ринків капіталу не потрібен сертифікат як для отримання ліцензії, так і для провадження професійної діяльності, не лише під час дії військового стану, але й після його закінчення.

«Від початку нашої каденції ми боролися з цією застарілою конструкцією, коли працівник та директор повинні були кожні три роки отримувати сертифікат. Ми доклали багато зусиль на цьому шляху, щоб сьогодні ми могли сказати - сертифікати не потрібні. Нарешті цей архаїзм в минулому», - наголосив Голова Нацкомісії Руслан Магомедов.

Це стало можливим завдяки змінам у переліку повноважень НКЦПФР, внесеними Законом №3585-IX, якими, зокрема, її звільнили від функцій щодо сертифікації фахівців.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини