Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Погляд зі сторони: чому важливо перевіряти дані про свій бізнес у зовнішніх джерелах?

4 червня 2024, 12:35
354
0
Автор:
Реклама

Власники та топменеджери компаній часто зосереджуються на внутрішніх даних: про співробітників, процеси тощо. Згадки “зі сторони” при цьому ігноруються, адже керівники можуть вважати таку інформацію неповною.  

І справді, хто може знати про компанію краще за саму компанію? 

В цьому матеріалі ми розберемо, чому бізнесам обов?язково варто перевіряти інформацію у зовнішніх джерелах. А ще запропонуємо нове рішення LIGA360, що зробить пошук зручніше. 

Нова LIGA360 змінює все! Реєструйся на онлайн-презентацію 11 червня

Комплексна інформаційна картина 

Внутрішні дані можуть бути недостатніми з декількох причин: 

1. Людський фактор і небажання повідомляти погані новини. Таку ситуацію можна спостерігати під час репутаційних скандалів з компаніями, чи щодо систематичних помилок на рівні підрозділів.  

Співробітники можуть приховувати частину інформації від топменеджерів, применшувати серйозність обставин, що не дає змоги ефективно втрутитися в процеси. 

2. Інертність у виявленні змін та трендів. Покладаючись на обмежене коло джерел, звичні формати та “ручний” моніторинг інформації, можна легко пропустити важливі зміни законодавства й галузі. Особливо, якщо у бізнесу немає достатньо ресурсів, щоб аналізувати ділове середовище.   

3. Відсутність альтернативи у рішеннях. Звикнувши до певного переліку джерел, команда може потрапити у пастку вузького бачення - що не дає змоги виробити нові креативні підходи.  

Нова LIGA360 змінює роботу з інформацією. Ми поєднали всі ключові джерела в єдиній комплексній платформі, щоб компанії отримали всеосяжну картину для контролю ризиків і змін: репутаційних, регуляторних, судових, при роботі з контрагентами тощо. 

Про які джерела йдеться? Все українське законодавство, аналітика, судові рішення, реєстри, досьє компаній та персон, медіа. Це непросто найповніша база даних: кожен документ поєднується з мільйонами інших, користувач бачить його на загальному інформаційному тлі.  

Для прикладу, відкривши НПА - ви знайдете пов?язану судову практику, законодавство, ситуації та аналітику. Відкривши досьє контрагента - ви знайдете судові рішення за участі з ним, його пов?язаність з іншими компаніями на рівні реєстрів чи згадок в медіа. 

Побачити компанію очима перевіряючих органів 

Певні індикатори в діяльності компаній можуть привертати додаткову увагу зі сторони контролюючих органів. Для прикладу, це можуть бути зв?язки з публічними персонами, санкційними чи “токсичними” організаціями, наявність негативного шлейфу в ЗМІ. 

Ці фактори треба розуміти, бачити і вчасно коригувати свою стратегію.  

В LIGA360 ви не лише знайдете повне досьє своєї компанії, а й рекомендації як діяти при перевірках. 

Побачити перспективу партнерів та клієнтів 

Тренд ESG (Environmental, social, and governance) охоплює все ширше коло компаній.  

Не лише міжнародна корпорація, а й невелика логістична фірма може втратити партнерів, інвесторів чи клієнтів якщо не буде дотримуватися принципів корпоративної етики чи матиме негативну репутацію в медіа. 

Нова LIGA360 дозволяє в режимі реального часу моніторити згадки про вашу компанію - та контролювати репутаційні та інформаційні загрози. 

Дізнайтесь більше переваг та кейсів використання LIGA360 на презентації 11 червня. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини