Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін продовжив ще на 2 місяці відстрочки від мобілізації, надані Мінекономіки

Реклама

Кабінет Міністрів продовжив ще на два місяці строки дії чинних відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих рішеннями Мінекономіки.

Відповідну зміну до постанови від 07.05.2024 N 516 «Про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації» Уряд ухвалив на засіданні 4 червня, повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Так, документом передбачено продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов'язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою КМ від 27.01.2023 N 76, які не закінчилися на день прийняття постанови № 516, автоматично на три місяці (замість одного місяця, як було передбачено раніше).

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Читайте також:

Бронювання працівників: що змінилося з 10 травня
Бронювання працівників підприємств: актуальні питання для роботодавців

Заброньований працівник звільняється: про що має пам'ятати роботодавець

Перевірки ТЦК: ризики для роботодавця

Мобілізаційні зміни: на що звернути увагу роботодавцям

Доступ до аналітики LIGA ZAKON є у рішеннях LIGA 360. Залишайте заявку, щоб замовити рішення та отримати презентацію для вашої компанії. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини