Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Питання щодо податкових накладних на прифронтових територіях урегульовано - Мінреінтеграції

Реклама

Питання щодо блокуванння податкових накладних на прифронтових територіях врегульовано. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Як зазначається, проблема полягала в тому, що регіональні підрозділи Державної податкової служби блокували податкові накладні суб'єктів господарювання із прифронтових територій через відсутність у них актів про розмінування місцевості.

За результатами роботи Координаційного штабу з питань деокупованих територій ДПС рекомендувала своїм підрозділам при опрацюванні податкових накладних враховувати довідки місцевих адміністрацій про використання та обробіток земельних угідь за відсутності актів про розмінування.

«Це дозволить не тільки уникнути блокування податкових накладних у майбутньому, а й розблокувати раніше заблоковані податкові накладні», - підкреслили у міністерстві.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини