Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Велика Британія оголосила 50 нових санкцій проти рф

Реклама

Велика Британія оголосила про 50 нових санкцій, спрямованих на деградацію військової машини Путіна, у скоординованих діях з партнерами з G7 для підтримки України. Про це повідомили на сайті уряду Британії.

Нові цілі включають кораблі тіньового флоту Путіна, а також санкції проти Московської фондової біржі, Національного клірингового центру та Національного розрахункового депозитарію.

Санкції також стосуються постачальників боєприпасів, верстатів, мікроелектроніки та матеріально-технічного забезпечення для російської армії, включаючи організації, що базуються в Китаї, Ізраїлі, Киргизстані та Туреччині, а також кораблі, які транспортують військові товари з Північної Кореї до росії.   

В уряді зазначили, що наразі санкції позбавили росію активів і доходів на суму понад 400 мільярдів доларів з лютого 2022 року. Сполучене Королівство запровадило санкції проти понад 2000 фізичних та юридичних осіб. Сюди входять 29 банків, на які припадає понад 90% російського банківського сектора, і понад 130 олігархів і членів сімей, загальний капітал яких на момент вторгнення становив близько 147 мільярдів фунтів стерлінгів. Понад 20 мільярдів фунтів стерлінгів двосторонньої торгівлі Великої Британії та росії (дані за 2021 рік) зараз перебувають під повними або частковими санкціями. Російський імпорт до Великої Британії впав на 99%, а британський експорт до росії - на 73%.

Нагадаємо, США оголосили новий пакет санкцій проти рф.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини