Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" ввело в експлуатацію нову високодебітну свердловину

Реклама

АТ "Укргазвидобування", що є частиною групи Нафтогаз, пробурило та запустило в роботу ще одну потужну свердловину, яка додатково дає Україні 439 тис. куб. м газу щодоби. Про це повідомляє пресслужба «Нафтогазу».

Свердловину було закладено як розвідувальну, щоб уточнити геологічну будову та оцінити газоносність відкладів одного з нещодавно відкритих покладів. Вона має глибину 5 км 767 м.

«Ми отримали позитивні результати на цій свердловині. Це означає, що в цього родовища є перспектива подальшого розвідувального розбурювання, щоб наростити сировинну базу та обсяги видобутку газу. До речі, було завершено буріння ще двох розвідувальних свердловин на цьому родовищі. Наразі їх готують до випробування», - зазначив очільник «Укргазвидобування» Олег Толмачев.

Нововведену свердловину почали бурити у вересні 2023 року. Роботи виконувало одне з відділень бурових робіт БУ «Укрбургаз».

Фото з сайту групи Нафтогаз.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини