Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд пропонує включити БЕБ до переліку спеціальних користувачів радіочастотного спектру

Реклама

У Раді зареєстровано урядовий законопроєкт № 11380, яким пропонується внести зміни до Закону України «Про електронні комунікації», включивши Бюро економічної безпеки України до переліку спеціальних користувачів радіочастотного спектру та виключивши із вказаного переліку центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері єдиної державної податкової та митної політики (у частині застосування радіоелектронних засобів податковою міліцією).

Включення БЕБ до переліку спеціальних користувачів радіочастотного спектру забезпечить належний рівень конспірації роботи підрозділів Бюро, які здійснюють оперативно-розшукову діяльність та досудове розслідування, і дасть змогу відповідним підрозділам БЕБ користуватися смугами радіочастот спеціального користування на безоплатній основі.

Вся інформація для державних органів - тепер в єдиному продукті LIGA360. Переглядай зв'язки документів з іншими НПА, судовою, аналітичною, довідковою інформацією. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини